CCME Lembaga Pengobatan Kulawarga Kulawarga Nasional Tangtoskeun Studi Timer 2020 | Kursus Pidéo Médis.

CCME The National Family Medicine Board Review Self-Study Course 2020

harga biasa
$65.00
harga diobral
$65.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

CCME The National Family Medicine Board Review Study Timer Self 2020

Jejer Jeung Panyatur:

 

Studi mandiri kalebet 58 ceramah:

  1. perkenalan (9: 04)
  2. alergi (31: 27)
  3. Kedokteran Komunitas - Bagéan 1: Pencegahan sareng Perawatan Populasi (30: 34)
  4. Ortho / Olahraga Kedokteran - Bagéan 1: Kedokteran Olahraga sareng Imaging (34: 20)
  5. Kedokteran Komunitas - Bagéan 2: Imunisasi sareng Nutrisi Tambahan (30: 42)
  6. Hematologi - Bagéan 1 (29: 43)
  7. Ortho / Olahraga Kedokteran - Bagéan 2: Kalangkungan Luhur (33: 05)
  8. Pediatrik Paripolah (30: 31)
  9. Ortho / Olahraga Kedokteran - Bagéan 3: Tulang tonggong sareng Extremity Handap (41: 59)
  10. Hematologi - Bagéan 2 (30: 27)
  11. Pediatrics - Bagéan 1: Isu Anyar Anyar (31: 28)
  12. Kedokteran Darurat - Bagéan 1: Darurat Sarat jeung Kaayaan Médis (31: 31)
  13. Nefrologi - Bagéan 1: Fungsi Ginjel, Panyakit Glomerular, Nefrolithiasis (30: 58)
  14. Kedokteran Darurat - Bagéan 2: Pediatrics, Tenggelam sareng ENT (33: 09)
  15. Nefrologi - Bagéan 2: Tatu Ginjal Akut sareng Panyakit Ginjal kronis (25: 02)
  16. Pangobatan Darurat - Bagéan 3: Ngegel, Tatu sareng Nyeureud (29: 41)
  17. Dinten 1 - Sesi Pananya & Jawaban (29: 58)
  18. Bedah - Bagéan 1: Evaluasi Pra-Operasional (25: 37)
  19. Rheumatology (31: 02)
  20. Endokrinologi - Bagéan 1: Diabetes (43: 48)
  21. Pediatrics - Bagéan 2: Masalah Médis (31: 09)
  22. Bedah - Bagéan 2: Cairan sareng Éléktrolit (30: 06)
  23. Endokrinologi - Bagéan 2: Sadayana Anu Batur (45: 17)
  24. Dermatologi - Bagéan 1: Jarawat, Kaayaan Kronis, Paparan, Rashes Viral (27: 29)
  25. Bedah - Bagéan 3: Perawatan Pasca Operasi sareng Masalah Bedah anu Dipilih (48: 49)
  26. Dermatology - Bagéan 2: Ruksakna Panonpoe, Rashes sareng Inféksi (25: 12)
  27. Pediatrics - Bagéan 3: Nefrologi, Ortho, Heme sareng Neuro (31: 50)
  28. Ngeunaan Déwan (23: 40)
  29. Obstetrics - Bagian 1: Perawatan Prenatal (32: 33)
  30. Obstetrics - Bagéan 2: Kompléks Trimester Kahiji sareng Komplikasi Médis Lainnya (31: 04)
  31. Gastroenterology - Bagéan 1: Gangguan Éropi sareng Beuteung, Diare (32: 11)
  32. Obstetrics - Bagéan 3: Kompléks Trimester Katilu sareng Manajemén Buruh (32: 35)
  33. Dinten 2 - Sesi Pananya & Jawaban (34: 57)
  34. Masalah Médis Biasa - Bagéan 1: obesitas, Paparan, Vertigo, Syncope (32: 40)
  35. Geriatrics - Bagéan 1: Sepuh sareng Penilaian (32: 57)
  36. Gastroenterology - Bagéan 2: Gangguan Usus, Pankreas sareng Ati (32: 56)
  37. Ginekologi - Bagéan 1: éndokrin / Haid (29: 57)
  38. Masalah Médis Umum - Bagéan 2: Ocular, Gigi, GI sareng Prostat (33: 33)
  39. Ginekologi - Bagian 2: Organ GYN sareng Gangguan (30: 24)
  40. Kardiologi - Bagéan 1: Sindrom Koronér Akut (26: 04)
  41. Neurologi - Bagéan 1: Koma, Kejang, Stroke sareng Parkinson (44: 37)
  42. Ginekologi - Bagéan 3: Inféksi sareng Masalah GYN (47: 16)
  43. Geriatrics - Bagéan 2: Kognisi sareng Perawatan Jangka Panjang (29: 42)
  44. Neurology - Bagéan 2: Leg Leg, Tremor, MS sareng Sakit Kepala (32: 31)
  45. Kardiologi - Bagéan 2: Angina henteu stabil & Panyakit Jantung kronis (32: 10)
  46. Geriatrics - Bagéan 3: Masalah Husus sareng Perawatan Paliatif (37: 56)
  47. Kardiologi - Bagéan 3: Hiperténsi sareng Hyperlipidemia (30: 40)
  48. Onkologi - Bagéan 1: Screening and Breast, Lung and GI (38: 13)
  49. Dinten 3 - Sesi Pananya & Jawaban (42: 26)
  50. Panyakit tepa - Bagéan 1: ENT, Influenza, saluran kemih sareng Kulit (47: 02)
  51. Pulmonal - Bagéan 1: Batuk, COPD sareng Nodul (33: 38)
  52. Onkologi - Bagéan 2: Genitourinary, Gynecological and Emergency (28: 27)
  53. Kardiologi - Bagéan 4: Lipid, Afib sareng Cardiomyopathy (24: 03)
  54. Panyakit Katular - Bagéan 2: Sepsis, HIV, TB sareng Inféksi Nosocomial (30: 43)
  55. Pulmonal - Bagéan 2: Pneumonia, Obat Saré (32: 48)
  56. Psikiatri - Bagéan 1 (41: 45)
  57. Pulmonal - Bagéan 3: Perawatan kritis (27: 04)
  58. Psychiatry - Bagéan 2 & 3 (41: 02)

TANGGAL PALEUPASAN: Januari 23, 2020
TANGGAL KADALUARSA: Januari 22, 2023

obral

sadia

Laku