CCME Kursus Tinjauan Dewan Kedokteran Darurat Nasional 2020 | Kursus Pidéo Médis.

CCME The National Emergency Medicine Board Review course 2020

harga biasa
$60.00
harga diobral
$60.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

CCME Kursus Tinjauan Dewan Kedokteran Darurat Nasional 2020

format: 36 Pidéo + 20 PDF

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

Kursus Anu Kacarioskeun Anu Ayun Ngabantosan Puluhan Rébuan Dokter Kedokteran Darurat Lulus Ujian Kualifikasi sareng ConCert ™

Ayeuna di Taun 24 Kami.

Kursus Tinjauan Dewan Kedokteran Darurat Nasional mangrupikeun opat dinten, 34.75-jam total immersion "boot-camp" dina basis data faktual ubar darurat. Tujuan tina kursus pikeun ngabantosan pamilon lulus ujian-ngadorong konténna. Dina kacindekan, pamilon, ngaliwatan pengulangan, bakal diajar inpormasi konci anu diperyogikeun pikeun lulus kualifikasi ubar darurat sareng ujian ConCert ™.

Eusi Kursus Dianyari & Dirévisi pikeun 2020!

Langkung ti 1,300 Dokter Unggal Taun (Langkung 31,000 Ti saprak Diawitan) Percantenkeun Ujian Persiapanna kana Kursus Peninjauan Dewan EM Nasional.


Jejer Jeung Panyatur:

dinten Salah

7: 00am-7: 30am
DAFTAR / Sarapan Kontinental
7: 30am-7: 45am
perkenalan
7: 45am-8: 30am
Psikologi tina Nyandak Tés
8: 30am-9: 30am
Toxicology - Bagéan 1
9: 30am-9: 45am
BREAK
9: 45am-10: 45am
Nefrologi / Urologi - Bagéan 1
10: 45am-11: 30am
Otolaryngology
11:30 am-1:00 pm
Dahar beurang (ON sorangan)
1: 00pm-2: 00pm
Pulmonér - Bagéan 1
2: 00pm-2: 45pm
Pediatrics
2: 45pm-3: 15pm
Nefrologi / Urologi - Bagéan 2
3: 15pm-3: 45pm
Stratégi Nyandak Tés
3: 45pm-4: 00pm
BREAK
4: 00pm-5: 00pm
Hematologi / HIV
5: 00pm-6: 00pm
Pulmonér - Bagéan 2
6: 00pm-7: 00pm
Toxicology - Bagéan 2
7: 00pm-8: 00pm
Sidang Ulasan 1 Poé

dinten Dua

7: 00am-7: 30am
Sarapan pagi kontinental
7: 30am-8: 30am
Neurology / Psychiatry - Bagéan 1
8: 30am-9: 30am
Trauma - Bagéan 1
9: 30am-9: 45am
BREAK
9: 45am-10: 45am
Lingkungan - Bagéan 1
10: 45am-11: 45am
Neurology / Psychiatry - Bagéan 2
11:45 am-1:00 pm
Dahar beurang (ON sorangan)
1: 00pm-2: 00pm
Lingkungan - Bagéan 2
2: 00pm-3: 00pm
Trauma - Bagéan 2
3: 00pm-3: 15pm
BREAK
3: 15pm-4: 15pm
Endokrin - Bagéan 1
4: 15pm-5: 15pm
Obstetrics / Gynecology - Bagéan 1
5: 15pm-6: 00pm
Trauma - Bagéan 3
6: 00pm-7: 00pm
Endokrin - Bagéan 2
7: 00pm-8: 00pm
Sidang Ulasan 2 Poé

dinten Tilu

7: 00am-7: 30am
Sarapan pagi kontinental
7: 30am-8: 30am
Kardiologi - Bagéan 1
8: 30am-9: 30am
Orthopedics - Bagéan 1
9: 30am-9: 45am
BREAK
9: 45am-11: 00am
Kardiologi - Bagéan 2
11:00 am-12:00 pm
Orthopedics - Bagéan 2
12: 00pm-1: 15pm
Dahar beurang (ON sorangan)
1: 15pm-2: 15pm
Dermatology - Bagéan 1
2: 15pm-2: 45pm
Obstetrics / Gynecology - Bagéan 2
2: 45pm-3: 45pm
Dermatology - Bagéan 2
3: 45pm-4: 00pm
BREAK
4: 00pm-5: 00pm
Orthopedics - Bagéan 3
5: 00pm-6: 00pm
Ophthalmology
6: 00pm-7: 00pm
Sidang Ulasan 3 Poé

dinten Opat

7: 00am-7: 30am
Sarapan pagi kontinental
7: 30am-8: 30am
Gastroenterology - Bagéan 1
8: 30am-9: 15am
Kawijakan / EMS / Hukum
9: 15am-9: 30am
BREAK
9: 30am-10: 15am
Gastroenterology - Bagéan 2
10: 15am-11: 00am
Onkologi / Rheumatology
11: 00am
KURSUS PANUTUP
obral

sadia

Laku