Pengantar Bootcamp EM Dewasa + Praktek Kedokteran Darurat (Hippo) 2020 | Kursus Pidéo Médis.

Introduction to Adult EM Bootcamp + The Practice of Emergency Medicine (Hippo) 2020

harga biasa
$50.00
harga diobral
$50.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Pengantar Bootcamp EM Dewasa + Praktek Kedokteran Darurat (Hippo) 2020

formatna: 294 Payil Pidéo 

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

gambaran 
Bootcamp Kedokteran Darurat sawawa ngagabungkeun kaunggulan pendidikan anu anjeun ngarepkeun ti Hippo kalayan reputasi American College of Emergency Physicians pikeun masihan anjeun pendidikan komprehensif anu dirojong ku salah sahiji nami anu paling terhormat dina ubar darurat.

Target Pamiarsa
Tangtu ieu nyertakeun sadayana anu anjeun pikahoyong (sareng peryogi) dokter klinik anjeun pikeun terang ngeunaan ubar darurat tapi teu gaduh waktos kanggo lungguh sareng ngajar — ti dasar prosedural dugi ka kacang praktis sareng baut kumaha ED leres-leres tiasa dianggo. Pikirkeun éta salaku asuransi pikeun ngabantosan dokter klinik énggal anjeun langkung gampang luncat kana wirahma ED anu anjeun-minyakna (sareng jaga tetep kitu).

Akreditasi 

  • Hiji-hijina kurikulum komprehensif anu didukung ku ACEP anu nyiapkeun anjeun kana prakték naon dina ED nyaan siga
  • 290 video (76+ jam eusi), didamel pikeun panggunaan langsung tina alat pinter anjeun
  • Earn dugi ka 76.5 AMA PRA Kategori 1 Kredit (s) ™

jejer: 

Kursus Kurikulum
Prakték EM
Masalah Medicolegal di EM
Seni Janten Aplikasi di ED
Bubuka pikeun Bootcamp EM sawawa
Praktek Kedokteran Darurat
Nyeri beuteung
Status Méntal Dirobih
Arrhythmia Disederhanakeun: Bradycardia
Arrhythmia Disederhanakeun: Tachycardia
Nyeri dada
pusing
rieut
Low Balik Pain
reuwas
Pondok Napas
pepet
Pendarahan heunceut sareng Pelvic Pain
Muntah sareng Diaré
Pendekatan klinis
Pendekatan Berbasis Gejala Anu Henteu Berbeda
Cardiovascular
Sindrom Koronér Akut
Diséksi Aortik Akut
Pendarahan Subarachnoid Non-traumatis
Parahasan CHF akut
Trombosis Venous jero
Tekanan Getih Anu Luhur, Asimtomatik
Pendekatan Berbasis Panyakit
Dermatology
Pendekatan ka Rashes
Darurat Rurusuhan
Kontak Dermatitis
Kawat perawatan
tinea
Burns
Lupuh
Bites sareng Infestations
Psoriasis
éksim
Stéroid Topical
Ceuli, Irung, sareng Tenggorokan
Nyeri Gigi
Nyeri Ceuli
Epistaksis
Endokrin / Métabolik
Panyakit Renal tahap akhir: Masalah Umum
Hypoglycemia sareng Hyperglycemia
Kalium Abnormalitas
Sodium Abnormalitas
cerna
Keluhan Anoréktal
GI Badan Asing
Kompléks Biliary
Halangan Usuk Leutik
Appendicitis
GI luhur Bleed
Genitourinary
Stones ginjal
Nyeri testis
Hematologis / Imunologis
Darurat Onkologis
Réaksi Alérgi
Anticoagulasi Pembalikan
anémia
Gangguan Katépa
Meningitis baktéri
Inféksi dikirimkeun Sanggama
Inféksi Kulit sareng Lemes Lemes: Inféksi Kaki Diabetes
Inféksi jaringan kulit sareng lemes: baktéri tuang daging
Inféksi jaringan Kulit sareng Lemes: Cellulitis
Inféksi Kulit sareng Lemes Lemes: Abses
Inféksi Kulit sareng Lemes Lemes: Séptitis Séptitis
Inféksi jaringan Kulit sareng Lemes: Vaksinasi Tetanus sareng Rabies
Inféksi Kulit sareng Lemes Lemes: Ngigel Sato sareng Manusa
Inféksi Kulit: Poin Penting
Dasar HIV / AIDS
Sepsis
radang paru-paru
Kasakit Pernapasan Luhur
Saluran Inféksi kemih
neurologi
Tinjauan Ujian Neuro
Seizures
Stroke sareng TIA
Nyababkeun henteu-stroke tina Neuro Deficits
Patologi Tulang tonggong
OB / GYN
Pangiriman di Departemen Darurat
Awéwé réproduktif-Jaman
Pendarahan heunceut dina Kakandungan
Hyperemesis Gravidarum
Tekanan Getih Anu Luhung dina Pasén Anu Kakandungan
Runtuhan prématur tina Membranes
Ngawaskeun fétus
Ophthalmology
Pendekatan pikeun Darurat Panon
Panon Beureum Nyeri
Trauma Panon
Leungiteun Visi Akut
Roti Sapopoé sareng Mantega
Psychiatry
Clearance Médis jiwa
Pulmonal
Asma sareng COPD Ngabahekeun
Émbolisme pulmonal akut
Evaluasi Tuberkulosis
Ventilasi Mesin
Waos
Toxicology Praktis Klinis
trauma
Tinjauan Pendekatan kana Trauma
Sirah Trauma
Trauma Beureum
Beuheung sareng Traum tulang tonggong
dada trauma
Trauma beuteung
Cedera ekstremitas Luhur
Tatu ekstrem handap
Intubasi Urutan Dasar Gancang
Cricothyrotomy bedah
Cricothyrotomy perkutan
Intubasi Sulit
Manajemén Airway
Dasar-dasar Prosedur
Airway
Sedasi Prosedural
Blok Saraf Daérah anu dipandu ku Ultrasound
Supraclavicular Brachial Plexus
Infraclavicular Brachial Plexus
Interscalene Brachial Plexus
Panangan Luhur: Radial
Panangan Luhur: Median
Panangan Luhur: Ulnar
Sateuacanna: Radial
Sateuacanna: Median
Sateuacanna: Ulnar
Tibial
Blok Saraf Anatomi
Tips sarta Trik
Supraorbital
Anesthesia
Paracentesis beuteung
cerna
infraorbital
hate
Auricular / Ceuli
Pergigian: Posterior Superior Alveolar
Pergigian: Anterior Superior Alveolar
Pergigian: Alveolar Superior Tengah
Gigi: Gow-Gerbang
Pergigian: Supraperiosteal
digital
Aksés IO: Anatomi
Panempatan IO: Bor Daya
Panempatan IO: Manual
Akses IO: Dipiceun
Akses IO: Tip sareng Trik
Situs pikeun Penempatan aksés Venous Central
Akses Vénsial Pusat: Jugular Internal
Akses Vénsial Pusat: Subclavian
Cardiovascular
Tafsir ECG Dasar
Lokakarya ECG
Pola STEMI umum
Lemes-Ts
STEMI Sarua
Émbolisme pulmonal
Mimiti STEMI (Bagéan 1)
Mimiti STEMI (Bagéan 2)
Mimiti STEMI (Bagéan 3)
Syncope (Kasus 1)
Syncope (Kasus 2)
Syncope (Kasus 3)
Syncope (Kasus 4)
Tafsir ECG
Tatu prep
Tatu Anu Henteu Kedah Ditutup
Téhnik non-suturing
Lem napel kulit
staples
Pita Kulit
Téhnik Suturing
Milih Tipe Suture
Téhnik Jahitan Umum / Dasi Instrumén
Basajan Kaganggu
Kasur nangtung
Kasur Horisontal
Jero Dermal
Motong Éliptis kalayan Ngaleuleuskeun
Lacerations
dental
Perbaikan Pecahan Gigi
Nyarumput gigi
Irung
Epistaxis: Bubuka
Anterior Epistaxis: Cautery
Anterior Epistaxis: Anesthesia Nasal & Ujung Irung Anterior
Anterior Epistaxis: Léngkah Awal, Topik Vasoconstrictor & Komprési Éksternal
Anterior Epistaxis: Nasal Tampon
Anterior Epistaxis: Alat Balon
Posterior Epistaxis: Baléon Foley
Posterior Epistaxis: Alat Balon
Ophthalmology
Bubuka Prosedur Ophthalmologic
Ujian Acuity Visual
Ngaleungitkeun Awak Asing
Ujian Ophthalmoscope
Ujian Lampu Celah
Ujian Fluorescein
Nyabut sareng ngencarkeun soca
Ujian Tonometry
HEENT
Arthrocentesis gabungan
Tip & Trik Arthrocentesis
Arthrocentesis Taktak
Siku Arthrocentesis
Pigeulangan Arthrocentesis
Dengkeroskenesis Knee
Ankrokentesis ankle
Réduksi Gabungan
taktak
siku
angka
pigeulang suku
bujur
dengkul
Patellar
Ngaleungitkeun Cincin
Téhnik String-Wrap
Téhnik String-Wrap: Tali Oksigén Tali
Cutter Ring: Listrik / Dremel
Ring Cutter: Manual motong disk
Tungsten: Téhnik Ngonci Tang
Splinting
Téhnik Basah Dasar
Tip Tipu sareng Trik
Ramo Splints
Ngapung
Jempol Spica
Talang Ulnar
Panjang Panangan Posterior
Gula-Tong Leungeun
Koréksi Ceuli Anjing
Pojok Stitch
Gambar 8 Jahitan pikeun Hemostasis
Ngaleupaskeun Suture
Ngaleupaskeun Pokok
Musculoskeletal
Puncak Lumbar
Lumbar Puncur Anatomi
Gula-Tong Humerus / Ganda Gula-Tong
Knob Immobilizer / Medial-Gurat Strut
Leg Leg Posterior
Kaki Panjang posterior
U-Splint / Stirrup
Wraps ankle sareng Orthosis Semirigid
Tafsir X-Ray
Prinsip Radiografi Umum
Spine Cervical
taktak
Humerus
siku
Aman
pigeulang leungen
panangan
Lumbosacral sareng Thoracic Spine
bujur
Femur sareng Hip
Tibia sareng Fibula
dengkul
pigeulang suku
sampean
neurologi
Tafsir X-Ray
Tube Thoracostomy
Jarum Thoracostomy
Pulmonal
Sisi Standar sareng Drainase
Solokan Loop
Paronikia
penjahat
Hematoma subungual
Ngaleungitkeun Kuku Tiupan
Tissue lemes
Dasar Transduser Ultrasound
Biliér
Ultrasound hampru
papanggihan abnormal
Ultrasound kandung kemih (volume kandung kemih)
cardiac
papanggihan abnormal
Ultrasound (SN)
Ultrasound (SC)
Ultrasound (PS)
gancang
papanggihan abnormal
Optimisasi Gambar Ultrasound
Kuadran Luhur Katuhu
Ditinggalkeun Kuadran Luhur
Pelvis Jalu
Pelvis awéwé
ginjel
Ultrasound Ginjal Katuhu
Ultrasound Ginjal Kénca
Renal: Papanggihan henteu normal
bayah
Ultrasound Paru-paru
Lung: Papanggihan henteu normal
Vascular
Ultrasound Aorta Beuteung (awéwé)
Ultrasound IVC
ultrasound

obral

sadia

Laku