AAFP KELUARGA KELUARGA ORI ULASAN PELAJARAN DIRI-13 EDISI 2020 | Kursus Pidéo Médis.

AAFP FAMILY MEDICINE BOARD REVIEW SELF-STUDY PACKAGE - 13TH EDITION 2020

harga biasa
$65.00
harga diobral
$65.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

AAFP KELUARGA KAPAL PEMANDANGAN ULASAN PELAJARAN DIRI - 13 Édisi 2020


Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

Tetep Ayeuna sareng Nyiapkeun Ujian ABFM

Dirékam tina hirup nyata Papan Kedokteran Kulawarga AAFP Ulasan Express®, paket diajar mandiri kulawarga urang nawiskeun liputan anu mendalam tina 14 sistem awak, perawatan dumasar populasi, sareng sistem basis sabar.

Diropéa sateuacan unggal ujian ABFM, anjeun bakal ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun — dina format anu anjeun pikahoyong — pikeun tetep tetep dina sagala aspek ubar kulawarga.

Milik Pangalaman Diajar Anjeun

Papanggih gaya diajar anjeun sareng jadwal anjeun. Paket kajian mandiri ulasan kulawarga ubar AAFP mangrupikeun ulasan komprehensif anu ngamungkinkeun anjeun ngaréka-réka fitur sareng manpaat pikeun kabutuhan masing-masing.

Ku Nomer

  • 48 Presentasi, masing-masing 30-45 menit, dina format video sareng audio, ngagambarkeun cetak biru ujian ABFM Board. Tingali Jejer »
  • 175+ Studi Kasus pikeun ngasah analisis sareng katerampilan nyandak kaputusan
  • 500+ Patarosan gaya Déwan pikeun ngasah katerampilan nyandak tés anjeun
  • 600+ Kaca Silabus Warna kalayan presentasi slide sareng poto kaayaan panyakit lengkep, grafik, sareng tabel

Komo deui Fitur ...

  • Tes prakték pikeun ngaidentipikasi lolongkrang ilmu
  • Pidéo Bonus: "Pitunjuk kanggo Persiapan Ujian," nutupan stratégi uji coba konci
  • Pidéo Interaktif janten anjeun tiasa ngajawab patarosan nalika anjeun angkat sareng kinerja patokan
  • Flash drive kalayan sadaya pidéo video, audio sareng silabus salaku cadangan aksés online (paket premium waé)
  • PC, Mac, smartphone, sareng tablet cocog.

AAFP Eksklusif! Dewan Review Pusat

Aksés instan ka sadaya alat diajar online AAFP Board-prep anjeun kalebet:

  • Pembaruan Kurikulum sayogi 90 dinten sateuacan ujian pikeun ngajaga anjeun tetep ayeuna
  • Uji Prakték hal nu husus pikeun nguji élmu anjeun iraha waé
  • Webcast Series pikeun ulasan anu difokuskeun kana topik ujian anu nangtang
  • Komunitas Pembelajaran Online diawasi ku fakultas ahli pikeun ngajawab patarosan persiapan Dewan anjeun


Jejer Jeung Panyatur:


Urology

operasi

Rheumatology

Kedokteran Bagikeun

Psychiatry

Patarosan pratic

Pediatrics

Manajemén nyeri

Otolaryngology

Orthopedics

Obstetrics jeung Gynecology

neurologi

Nephrology

perkenalan

Kasakit tepa

Hematology

Geriatrics

Gastroenterology

Endocrinology

Perawatan Darurat sareng Darurat

diskusi

Dermatology

Kedokteran Komunitas

kardiologi

obral

sadia

Laku