Ulasan Dewan Board di Endocrinology 2021 | Kursus Pidéo Médis.

The Brigham Board Review in Endocrinology 2021

harga biasa
$50.00
harga diobral
$50.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Ulasan Dewan Board di Endocrinology 2021

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

Kursus CME online ieu dina éndokrinologi kalintang tuntas, ngalangkungan sababaraha topik konci sareng konsep inti dina kakhususan. Ulasan Dewan Board di Endocrinology kalebet ceramah berbasis hal dina sababaraha daérah paningkatan prakték, kalebet adrénal, kaséhatan tulang sareng osteoporosis, éndokrinologi kardiovaskular, diabetes, obesitas, sareng tiroid. Éta endocrinology CME bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung saé:

- Ngahijikeun sareng nunjukkeun paningkatan kanyaho umum ngeunaan panyakit endokrin

- Identipikasi sareng ningkatkeun élmu sareng prakték prakték dumasar-klinis

- Patélakeun patofisiologi sareng prinsip pathobiologis sareng presentasi klinis

- Ngajelaskeun stratégi terapi anu optimal sareng résiko sareng kauntunganana

- Larapkeun kanyaho sareng stratégi anu dipikagaduh pikeun ujian dewan sareng prakték sadidinten

Tujuanna learning

Saatos ningali kagiatan ieu, pamilon kedah tiasa negeskeun atanapi ngarobih pendekatanna pikeun manajemén pasien di daérah ieu:

- Ngahijikeun sareng nunjukkeun paningkatan kanyaho umum ngeunaan panyakit endokrin

- Identipikasi sareng ningkatkeun élmu pangetahuan sareng cék prakték berbasis kompeténsi klinis dina éndokrinologi

- Patélakeun patofisiologi sareng prinsip pathobiologis sareng presentasi klinis

- Ngajelaskeun stratégi terapi anu optimal sareng résiko sareng kauntunganana

- Larapkeun kanyaho sareng stratégi anu diala ku ilubiung dina kagiatan ieu kana ujian dewan sareng latihan sadidinten

dimaksudkeun pamiarsa

Kegiatan ieu didesain kanggo réncang / trainee sareng latihan éndokrinologis sareng afiliasi propésional anu sanés (internis anu gaduh minat éndokrinologi) anu nuju siap-siap janten dewan Certified, ngajaga sertifikasi na, atanapi anu milarian CME dina usaha ningkatkeun perawatan pasién.

Jejer Jeung Panyatur:

 

Ihtisar Diabetes

Perkenalan ka Review Dewan Board di Endocrinology
Ole-Petter R. Hamnvik, MB, BCh, BAO, MMSc

Diabetes Tipe 2: Saringan sareng Diagnosis
Courtney N. Sandler, MD, MPH

Diabetes Tipe 2: Nyegah
Vanita Aroda, MD

Ihtisar Diabetes Tipe 1
Margo S. Hudson, MD

Diabetes Mellitus sareng Hypoglycemia: Manajemén Hyperglycemia

Modifikasi Gaya hirup dina Manajemén Diabetes
Vanita Aroda, MD

Ajen Antidiabetik 1: Metformin, Sulfonylureas, Meglitinides sareng Thiazolidinediones
Kelly I. Stephens, MD

Agén Antidiabetes 2: DPP-4, GLP-1 sareng SGLT-2: Pendekatan Anyar pikeun Diabetes Tipe 2
Lee-Shing Chang, MD

Agén Antidiabetes 3: Insulin
Alexander Turchin, MD, MS, FACMI

Milih Terapi Antidiabetik dina Diabetes Tipe 2
Marie E. McDonnell, MD

Meunteun Kontrol Glikemik dina Diabetes Tipe 2
Alexander Turchin, MD, MS, FACMI

Hyperglycemia Inpatient: Pendekatan Berbasis Bukti sareng Stratégi Perawatan
Nadine E. Palermo, DO

Krisis Hiperglikemik: Diagnosis, Manajemén sareng Transisi Perawatan
Nadine E. Palermo, DO

Diabetes nalika Kakandungan
Nadine E. Palermo, DO

Kompléks Diabetes kronis

Réduksi Résiko Kardiovaskular dina Diabetes
Jorge Plutzky, MD

Kompléks Mikrovaskular sareng Dermatologis Diabetes
Margo S. Hudson, MD

Kasus Tinjauan Dewan

Kasus Diabetes pikeun Déwan
Lee-Shing Chang, MD

Lipid, Obesitas sareng Gizi

Manajemén médis ngeunaan obesitas
Caroline M. Apovian, MD, FACN, FACP, FTOS, DABOM

Tinjauan Bedah Bariatric: Hasil Pendek sareng Jangka Panjang
Ali Tavakkoli, MBBS

Penilaian sareng Perawatan Dyslipidemia
Jorge Plutzky, MD

Gangguan Tiroid

Hipotiroidisme
Ellen Marqusee, MD

Hipertiroidisme sareng Tiroiditis
Mateus I. Kim, MD

Nodul tiroid
Ellen Marqusee, MD

Perawatan Nodul Tiroid sareng Diagnostik Molekul
Erik K. Alexander, MD

Kangker Tiroid
Sara Ahmadi, MD

Kasus Tiroid pikeun Papan
Ole-Petter R. Hamnvik, MB, BCh, BAO, MMSc

Kalsium sareng Gangguan Tulang

Evaluasi Pasién anu Densitas Tulang Rendah
Meryl LeBoff, MD

Perawatan Osteoporosis
Sharon H. Chou, MD

Hypercalcemia
J. Carl Pallais, MD

Hypocalcemia
J. Carl Pallais, MD

Jejer dina Panyakit Tulang Métabolik
Eva S. Liu, MD

Kasus Kalsium sareng Tulang kanggo Dewan
Carolyn B. Becker, MD

Gangguan hipofisis sareng Hipotalamis

Anterior sareng Posterior Insituisitas Pituitary
Le Min, MD, PhD

Massa hipofisis
Ursula B. Kaiser, MD

Prolaktin sareng Hormone Tumuwuh kaleuleuwihan
Ana Paula De Abreu Silva Metzger, MD, PhD

Kasus Neuroendocrine pikeun Déwan
Ursula B. Kaiser, MD

Gangguan adrénal

Kurangna adrénal primér sareng sekunder
Jonathan S. Williams, MD, MMSc

Diagnosis sareng Perawatan Sindrom Cushing
Gail K. Adler, MD, PhD

Hipertensi primér
Naomi D. Fisher, MD

Hiperténsi Édokrin
Naomi D. Fisher, MD

Tumor adrénal sareng Kangker
Anand Vaidya, MD, MMSc

Pembaruan ngeunaan Pheochromosittomas sareng Paragangliomas
Anand Vaidya, MD, MMSc

Kasus adrénal pikeun Déwan
Anand Vaidya, MD, MMSc

Éndokrinologi Réproduktif

Evaluasi Pasién sareng Irregularities Menstrual
Maria A. Yialamas, MD

Manajemén Gejala Menopause
Ole-Petter R. Hamnvik, MB, BCh, BAO, MMSc

Tinjauan Kontrasépsi
Maria A. Yialamas, MD

Sindrom Ovarian Polycystic sareng Pendekatan Kelainan Androgen Awéwé Gangguan
Grace Huang, MD

Kasuburan sareng Baranahan Dibantu
Kimberly Keefe Smith, MD

Kompléksitas dina Diagnosis sareng Perlakuan Sindrom Kurangna Androgén dina Lalaki
Shalender Bhasin, MB, BS

Evaluasi sareng Manajemén Disfungsi Erectile
Martin N. Kathrins, MD

Kasus Endokrinologi Réproduktif pikeun Déwan
Anna L. Goldman, MD

Jejer séjén

Perlakuan hormonal ngeunaan Transgender sareng Génder-Beragam Individu
Ole-Petter R. Hamnvik, MB, BCh, BAO, MMSc

Hipoglikemia dina Pasén Non-Diabetes: Diagnosis sareng Manajemén
Marie E. McDonnell, MD

Gangguan éndokrin dina Kakandungan
Ellen Seely, MD

obral

sadia

Laku