Tinjauan Sertifikasi Dewan Virtual HFSA 2021 (Pidéo anu teratur + Bank Patarosan)

HFSA Virtual Board Certification Review 2021 (Well-organized Videos + Question Bank)

harga biasa
$55.00
harga diobral
$55.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Tinjauan Sertifikasi Dewan Virtual HFSA 2021 (Pidéo anu teratur + Bank Patarosan)

Heart Failure Society of America (HFSA)

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

 50 MP4 + 4 PDF files

Tinjauan Sertifikasi Déwan Virtual HFSA 2021

Advanced Heart Failure and Transplant Cardiology

If you are taking the ABIM Advance Heart Failure & Transplant Cardiology Board Maintenance of Certification Exam or are looking for a comprehensive update and overview in heart failure, then this is the course for you. It will be held as a virtual meeting experience over the course of 3 days (July 16-18, 2021) and include pre-recorded OnDemand webinars and post-meeting faculty office hours exclusive to meeting attendees, to be held on Friday, October 1, 2021 from 4:00 PM – 5:00 PM ET.

Program Chairs:

  • Akshay S. Desai, MD, MPH, FHFSA – Brigham and Women’s Hospital
  • Maria Rosa Costanzo, MD – Midwest Heart Specialists-Advocate Medical Group
  • Jonathan Rich, MD, FHFSA – Northwestern University Feinberg School of Medicine
  • Nancy Sweitzer, MD, PhD, FHFSA – University of Arizona

dimaksudkeun pamiarsa

The HFSA Virtual Board Certification Review 2021 is designed for physicians who are preparing to take the ABIM Advanced Heart Failure & Transplant Cardiology Maintenance of Certification Exam or heart failure specialists seeking an in-depth review in heart failure.

Learning Objective

Saatos réngsé kagiatan, pamilon bakal nunjukkeun kompeténsi sareng kamampuan pikeun:

Pikeun Ujian Sértipikasi dina Gagal Jantung Canggih sareng Transpisi Kardiologi:

  1. Identipikasi sela dina élmu ngeunaan gagal jantung maju sareng cangkok kardiologi
  2. Fokus usaha diajar dina ngeusian lolongkrang élmu kanyahoan
  3. Prakték pikeun ujian sértipikasi sareng patarosan tés pilihan ganda-gaya ABIM

Pikeun Prakték Klinis:

  1. Ngajelaskeun epidemiology gagal jantung, kaasup faktor lingkungan, sareng nerapkeun strategi pikeun pencegahan gagal jantung
  2. Ngajelaskeun patofisiologi gagal jantung, kaasup fisiologi normal sareng mékanisme kompensasi sareng maladaptif
  3. Meunteun sareng nuturkeun pasién ku gagal jantung anu akut atanapi maju, ngagunakeun tés sareng biomarker anu teu invasif sareng invasi.
  4. Ngalaksanakeun terapi dumasar-padoman pikeun pasién anu gagal jantung kronis, kaasup agén farmakologis; pilihan non-farmakologis, sapertos diét sareng latihan; sareng alat implantable
  5. Ngalaksanakeun stratégi perawatan anu pas pikeun pasién anu ngalaman kémoterapi atanapi ku hiperténsi pulmonal, gagal jantung kalayan fraksi ejeksi anu dilestarikan, atanapi sindrom cardiorenal.
  6. Ngatur comorbidities di penderita gagal jantung kronis, kaasup bobo gangguan napas, anémia, sareng déprési
  7. Nerapkeun strategi pikeun manajemén kasakit épéktip pasien kalayan gagal jantung maju, kalebet perawatan paliatif sareng transisi ka perawatan rawat jalan
  8. Nyayogikeun manajemén peri-operative pasien gagal jantung anu ngalaman cangkok jantung atanapi implantasi alat peredaran mékanis

Concise presentations by national experts will focus on blueprint content.

Jejer Jeung Panyatur:

OnDemand Webminar: Heart Failure Fundamentals

Each webinar is 30 minutes in length. This series is available to all registered attendees in the online meeting platform under the OnDemand tab to be completed at the attendee’s convenience.

gelar Jelema nu ngomong
Épidemiologi Gagal Jantung sareng Faktor résiko Sadiya Kahn
Patofisiologi I: Pertimbangan Sélular sareng Enérgetik Daniel Burkhoff
Patofisiologi II: Hémodinamika, Struktural, sareng Pertimbangan Neurohormonal Daniel Burkhoff
Diagnosis sareng Penilaian Klinis Tandaan Drazner
Cardio-Oncology for the HF Boards Bonnie Ky
Clinico-Pathologic Correlates in HF / Images for the HF Boards Jon Lomasney
Statistics for the HF Boards Brian Claggett

 

Virtual Meeting Details

The virtual meeting dates will take place July 16-18. Attendees should anticipate being online for the full sessions to maximize their learning potential. To attend a session on a virtual meeting day, click on the “Sessions” tab in the online platform.

If a participant is unable to participate live, the ondemand recordings of the sessions will be available within 48 hours of the session date on the “OnDemand” tab of the online platform.

Gulung ka handap pikeun ningali agenda lengkep, sareng tingali di handap pikeun garis dasar dina dinten sareng topik.

Sadaya sési di handap dibéréndélkeun dina Waktos Standar Wétan.

tanggal Livestream Times jejer
Dinten # 1 | Jumaah 16 Juli 3:00 PM - 6:20 PM Est
  • Cangkok jantung
  • Q&A Panel I
Day #2 | Saturday, July 17 11:00 AM - 8:00 PM Est
  • Konci dina Manajemén HF
  • Sindrom HF Husus
  • Q&A Panel II
Day #3 | Sunday, July 18 11:00 AM – 5:30PM EST
  • Ngajempolan / MCS
  • Jejer Husus dina HF
  • Q&A Panel III

 

Additional Bonus Features

In addition to the core program components, attendees will have access to the following:

  • A question bank – updated for 2021!
  • Daptar bacaan anu disarankeun
obral

sadia

Laku