Paguyuban Éstétis Ngalaman Wawasan dina Payudara sareng Kontur Awak 2020 | Kursus Pidéo Médis.

The Aesthetic Society Experienced Insights in Breast and Body Contouring 2020

harga biasa
$60.00
harga diobral
$60.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Paguyuban Éstétis Ngalaman Wawasan dina Payudara sareng Kontur Awak 2020

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

Gabung sareng kami pikeun The Aesthetic Society's "Wawasan Anu Dialaman dina Payudara sareng Kontur Awak", lumangsung dina 12-13 Séptémber (Waktos Tengah siang)! Rapat munggaran ieu dina "The Aesthetic Series: Together, Everywhere" mangrupikeun acara online interaktif anu dipimpin ku Drs. Caroline Glicksman sareng Patricia McGuire.

Ieu mangrupikeun kasempetan anjeun pikeun kalibet sareng sababaraha ahli pangpentingna dina kakhususan kalayan pendidikan anu fokus kana topik-topik pameunteu, kalebet Breast Implant Illness, BIA-ALCL, grafting lemak sareng panganyarna dina téhnik Ultrasound pikeun panjagaan payudara.

Disaluyukeun pikeun nyumponan kabutuhan anjeun, acara online ieu masihan anjeun kabébasan pikeun berinteraksi sareng raka sareng perwakilan industri anjeun tina kanyamanan bumi anjeun nyalira salami sési langsung

Format "Wawasan Anu Dialaman" unik pikeun rapat ieu sareng ngamungkinkeun pangalaman diajar anu kacida interaktif pikeun anu ngahadiran. Nalika kapungkur rapat ieu parantos dirarancang kalayan kahadiran terbatas, urang gaduh kasempetan langka sareng platform streaming online kami pikeun muka rapat ieu dugi ka pemirsa anu langkung ageung bari tetep ngamungkinkeun tingkat Dursasana anu luhur sareng chat log, Q&A sareng fitur polling.

Jejer Jeung Panyatur:

 

Wawasan Anu Dialaman - Sabtu Enjing
9:00 CDT wilujeung sumping Caroline Glicksman, MD, MSJ sareng Patricia McGuire, MD
9:05 CDT Kasakit Imaging Payudara: Naon Élmu?
pangaweruhan Patricia McGuire, MD
Pundit Caroline Glicksman, MD, MSJ
Analis William P. Adams Jr, MD
Sawala Sawala / P&P Drs. Adams, Bengtson, Glicksman, Haws, McGuire, Sieber
10:15 CDT Dukungan jaringan lemes: Naha Perlu Waktos? Naha Éta Patut Artos?
pangaweruhan Bradley Bengtson, MD
Pundit Louis Strock, MD
Analis Caroline Glicksman, MD, MSJ
Sawala Sawala / P&P Drs. Bengtson, Glicksman, McGuire, Sieber, Strock
11:15 CDT "Dina Janji sareng Langkung Nganteurkeun" Ngatur Ekspektasi dina Rekonstruksi Payudara Éstétik
pangaweruhan Nolan Karp, MD
Pundit Louis Strock, MD
Analis Caroline Glicksman, MD, MSJ
Sawala Sawala / P&P Drs. Glicksman, Karp, McGuire, Strock
1:30 CDT Pencét gancang Bingah Jam - Perdebatan Kapsul Ageung - Patarosan Penting Nyanghareupan Pasén sareng Ahli Bedah
"En Bloc" Kusabab Aranjeunna Peryogi Patricia McGuire, MD
"En Bloc" Kusabab Aranjeunna Nungtut Éta Melinda Haws, MD
Rebuttal Bradley Bengtson, MD
Rebuttal Louis Strock, MD
Sawala / Tanya Jawab Drs. Adams, Bengtson, Haws, Kenkel, McGuire, Strock
2:00 CDT Pencét Gancang Bingah Jam - Perdebatan Irigasi Saku Ageung
Waktos Kontak Leres Penting? Jason Pozner, MD
Naha Urang Kedah Nuturkeun Formula? William P. Adams Jr, MD
Sawala / Tanya Jawab Drs. Adams, Bengtson, Haws, Kenkel, McGuire, Pozner, Strock
2:25 CDT Forum Mutiara Pidéwa Ahli - "Naon anu Kuring Laksanakeun, Kumaha Kuring Ngalakukeun Ieu"
Nyingkahan Ceuli Anjing dina Bedah Top Patricia McGuire, MD
Flaps Capsular pikeun Malposition Bradley Bengtson, MD
informed idin Melinda Haws, MD
Mutiara dina Augmentation Mastopexy William P. Adams Jr, MD
Augmentasi Pantun Jamil Ahmad, MD
2:55 CDT Naséhat Kasalametan 4 Tip sareng Tip - Anjeun Kudu Terang
BBL Luis Rios Jr, MD
DVT Jeffrey Kenkel, MD
virus Nolan Karp, MD
Narkotika David Sieber, MD
Sawala / Tanya Jawab Drs. Adams, Ahmad, Bengtson, Haws, Karp, Kenkel, McGuire, Rios, Sieber.
3:35 CDT Kontur Dada: Gynecomastia, FTM Transgender sareng Ngaleungitkeun Berat Badan
Bedah Top Transgender Patricia McGuire, MD
Gynecomastia David Sieber, MD
Ngirangan beurat badan Jeffrey Kenkel, MD
Sawala / Tanya Jawab Drs. Hoyos, Kenkel, McGuire, Sieber, Strock
9:00 CDT wilujeung sumping Caroline Glicksman, MD, MSJ sareng Patricia McGuire, MD
9:05 CDT Ngagantelkeun Gajih kana Payudara: Fad atanapi Alat Berharga?
pangaweruhan Jamil Ahmad, MD
Pundit Melinda Haws, MD
Analis Caroline Glicksman, MD, MSJ
Sawala Sawala / P&P Drs. Adams, Ahmad, Glicksman, Haws
10:15 CDT BIA-ALCL - Bukti Dunya Nyata sareng Epidemiologi
pangaweruhan William P. Adams Jr, MD
Pundit - Pangalaman Kanada Jamil Ahmad, MD
Analis Nolan Karp, MD
Sawala Sawala / P&P Drs. Adams, Ahmad, Karp, Kenkel, McGuire, Sieber
11:20 CDT Sesi Polling Langsung Interaktif: Manajemén Pandemi sareng Praktek COVID-19
Tujuan: Pikeun jajak pendapat pemirsa ngeunaan pangalaman aranjeunna ngalangkungan pandemi kalayan takeaway konci sareng strategi nasional Drs. Adams, Glicksman, Haws, McGuire, Rios, Sieber
1:30 CDT Sedot Lemak Def
pangaweruhan Alfredo Hoyos, MD
Pundit Jeffrey Kenkel, MD
Analis David Sieber, MD
Sawala Sawala / P&P Drs. Bengtson, Hoyos, Kenkel, McGuire, Strock, Ahmad
2:40 CDT Ngaoptimalkeun Abdominoplasty - 2020
pangaweruhan Simeon Wall Jr, MD
Pundit David Sieber, MD
Analis Jamil Ahmad, MD
Sawala Sawala / P&P Drs. Ahmad, Kenkel, McGuire, Sieber
3:35 CDT Ngagabungkeun Ultrasound kana Prakték Anjeun
Ngagabungkeun Ultrasound kana Prakték anjeun pikeun Pangawasan Payudara sareng Cicih William P. Adams Jr, MD
Ngagabungkeun Ultrasound kana Prakték anjeun pikeun Pangawasan Payudara sareng Cicih Caroline Glicksman, MD, MSJ
Studi Kasus Klinis dina Imaging Payudara AS Patricia McGuire, MD
diskusi Drs. Adams, Bengtson, Glicksman, McGuire, Sieber
obral

sadia

Laku