Tinjauan Dewan Perawatan Kritik PassMachine Pediatric 2020 | Kursus Pidéo Médis.

The PassMachine Pediatric Critical Care Board Review 2020

harga biasa
$65.00
harga diobral
$65.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

The PassMachine Pediatric Critical Care Board Review 2020

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

"Kieu tangtanganana: tinjauan papan Pediatric Critical Care ieu nampilkeun 33 jam ceramah anu difokuskeun laser sareng patarosan 900+ Q Bank, tapi sadayana kontén anu saé éta henteu aya artina upami anjeun henteu pas dina waktos ujian. Janten, Mesin Lulus ngajadikeun persiapan anjeun gampang

Khalayak yang Niat: Dokter murangkalih

Tujuanna diajar: Saatos réngsé program ieu, pamilon kedah tiasa:

- Identipikasi pangaruh biostatistik sareng desain panalungtikan klinis sakumaha anu diterapkeun dina prakték klinis.
- Ngajelaskeun intervénsi pikeun disfungsi imunitas sareng sindrom tepa.
- Ngembangkeun rencana manajemén sareng perawatan komprehensif pikeun perawatan kardiovaskular murangkalih.
- Ngadeteksi sareng ngubaran anomali pernapasan sareng trauma pikeun penderita murangkalih.
- Nunjukkeun manajemén médis otak murangkalih, sumsum tulang tonggong, sareng gangguan neuromuskular.

Jejer Jeung Panyatur:

 

Cardiovascular
Kontrak & pangimeutan (1.5 Jam)
Cameron Dezfulian, MD
Éléktrofisiologi & Aliran Darah (1.5 Jam)
Cameron Dezfulian, MD
Kasakit Jantung Bawaan (1 Jam)
Cameron Dezfulian, MD
Panyakit Médis (1 Jam)
Cameron Dezfulian, MD
réspirasi
Pangwangunan Sistem Pernapasan (1.5 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Fisiologi pulmonal (1 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Mékanika Pernapasan & Modél Ventilasi Mékanis (1.5 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Abnormalitas Mékanik Fungsi Pulmonal (1 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Panyakit Katular, Imunologi, & Peradangan
Imunologi (1 Jam)
Timothy Cornell, MD
Disfungsi Imun (1 Jam)
Timothy Cornell, MD
Syndrome tepa (1 Jam)
Timothy Cornell, MD
Inféksi dina PICU (1 Jam)
Timothy Cornell, MD
Neurologi & Neuromuskular
Neurology & Neuromuscular I: Evaluasi Neurologis (1.5 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Neurology & Neromuscular II: Otak Vasculature & Kelainan (1 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Neurology & Neuromuscular III: Intracranial Vault & Spinal Cord Pathology (1.5 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Pangaweruh Inti dina Kegiatan Sarjana
Biostatistik (1 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Desain & Étika Studi (1 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Farmakologi
Farmakokinetik & Farmakodinamik (0.75 Jam)
Neethi Pinto, MD, MS
Narkoba Biasa dina PICU (1.25 Jam)
Neethi Pinto, MD, MS
Renal & Éléktrolit
Renal & Éléktrolit (1 Jam)
Yuliya Domnina, MD
Kasaimbangan Base Asam, Gagal Ginjal, & Hipertensi (1 Jam)
Yuliya Domnina, MD
Anesthesia murangkalih, Perawatan Perioperatif, & Sedasi Prosedural
Anesthesia murangkalih, Perawatan Perioperatif, & Sedasi Prosedural (1 Jam)
Jay Shayevitz, MD, MS
Gastroenterologi & Gizi
Gastroenterology & Nutrisi (1 Jam)
Cameron Dezfulian, MD
Hematologi / Onkologi
Hematologi / Onkologi (1.5 Jam)
Jose Pineda, MD, MSc
Karacunan, Racun, & Overdosis
Karacunan, Racun, & Overdosis (1 Jam)
Neethi Pinto, MD, MS
Trauma & Kaduruk
Trauma & Kaduruk (1 Jam)
Jay Shayevitz, MD, MS
Métabolisme & Endokrinologi
Métabolisme & Endokrinologi (1 Jam)
Cameron Dezfulian, MD
Prinsip Ngawas
Prinsip Ngawas (1 Jam)
Rashed Hasan, MD, FCCM
Prosedur Téknis
Prosedur Téknis (1 Jam)
Timothy Cornell, MD
Isu Perawatan Kritikal Khusus
Masalah Perawatan Kritikal Khusus (1 Jam)
Timothy Cornell, MD
Parabot Panilitian
Stratégi Nyandak Uji (0.5 Jam)
Timothy Cornell, MD
Informationmbaran Ujian
Staf API
obral

sadia

Laku