GULFCOAST Kadaptar Musculoskeletal Sonographer (RMSKS) Registry Review 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Video + Ujian-mode Kuis)

GULFCOAST Registered Musculoskeletal Sonographer (RMSKS) Registry Review 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Videos + Exam-mode Quiz)

harga biasa
$95.00
harga diobral
$95.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Tinjauan Pendaptaran GCUS Musculoskeletal Sonographer (RMSKS) 2021 (Institut Ultrasound Gulfcoast) (Video + Kuis-mode Ujian)

 16 MP4 + Ujian-modus HTML Kuis

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

 

IHTISAR

Sonographer Musculoskeletal Sonographer (RMSKS) Registry Review Online Course dirancang pikeun nyiapkeun sonographer pikeun suksés nyandak ujian RMSKS Ultrasound Registry. Sendi tungtung luhur sareng handap ditutupan sacara rinci sareng dua ujian bohongan. Sadaya presentasi kalebet anatomi / fisiologi, protokol scan sareng ciri sonografi normal, patologi, integrasi data sareng téhnik perlakuan / intervensi. Program éta idéal pikeun persiapan ujian, penguatan kaahlian interpretasi pikeun ningkatkeun kompeténsi sareng kapercayaan pikeun ngalaksanakeun sareng / atanapi napsirkeun ujian ultrasound MSK.

Salaku tambahan, Jaminan Pendaptaran GCUS Lulus Jaminan nawiskeun anjeun aksés kana vérsi kursus online tina program tinjauan pendaptaran anjeun salami 90 dinten upami anjeun henteu lulus ujian pendaptaran anjeun saatos réngsé salah sahiji program tinjauan kami. Ukur kirimkeun kami salinan skor ujian anjeun (ujian pendaptaran kedah dicandak dina genep bulan ti ulasan kami) sareng kami bakal masihan anjeun perpanjangan aksés 90 dinten kana versi kursus online tina ulasan.

Tanggal Kaluaran Asli: 5 / 25 / 2021

tujuan

  • Ningkatkeun kanyaho pamilon pikeun hadé ngalakukeun sareng / atanapi napsirkeun ujian ultrasound MSK.
  • Outline pilihan transduser luyu, optimasi sistem, sarta ngaidentipikasi artefak ilahar katempo pakait sareng MSK ultrasound.
  • Protokol scanning kaayaan pikeun ngalaksanakeun pamariksaan ultrasound taktak, siku, pigeulang / leungeun, tuur, ankle / suku, sareng hip.
  • Identipikasi anatomi normal nalika imaging ultrasound musculoskeletal.
  • Kenali ciri ultrasound tina patologi anu sering katingali tina taktak, siku, pigeulang / leungeun, tuur, ankle / suku, sareng pamariksaan ultrasound hip.
  • Outline pamakéan MSK sonography pikeun diagnosis tur pilihan perlakuan, kaasup interventions ultrasound-dipandu.
  • Ngahijikeun sadaya pasien sareng data pencitraan pikeun analisis hasil pamariksaan anu épéktip.
  • Identipikasi wewengkon nu bisa merlukeun ulikan salajengna.
  • Ningkatkeun pangaweruh sareng kompeténsi pikeun parantosan pamariksaan pendaptaran anu suksés.

Audisi

Sonographers anu Nyiapkeun pikeun nyandak Ujian Sertifikasi MSK Ultrasound.

FACULTY

JON JACOBSON  MD, RMSK

Profesor Radiologi.
Diréktur Divisi Musculoskeletal.
Universitas Cincinnati, Cincinnati, OH.
Subkomite Satgas GUI QI
Henteu aya hubungan kauangan anu relevan pikeun diungkabkeun.

Jejer Jeung Panyatur:

  • Evaluasi Ultrasound tina Taktak
  • Evaluasi Ultrasound Patologi Taktak
  • Evaluasi ultrasound tina siku
  • Evaluasi Ultrasound Patologi Siku
  • Evaluasi Ultrasound tina Leungeun / pigeulang
  • Evaluasi ultrasound tina Patologi Leungeun sareng pigeulang
  • Ultrasound MSK Interventional: Upper Extremity
  • Evaluasi Ultrasound tina Hip
  • Evaluasi Ultrasound of Hip Patologi
  • Evaluasi ultrasound tina tuur
  • Evaluasi Ultrasound Patologi Lutut
  • Evaluasi Ultrasound of the Foot and Ankle
  • Evaluasi Ultrasound tina Patologi Foot sareng Ankle
  • Interventional MSK Ultrasound: Handap tungtungna
  • Dua Ujian Mock: Upper and Lower Extremity MSK
obral

sadia

Laku