GULFCOAST Musculoskeletal (RMSK) Kadaptar Registry Review 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Video + Ujian-mode Kuis)

GULFCOAST Registered Musculoskeletal (RMSK) Registry Review 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Videos + Exam-mode Quiz)

harga biasa
$130.00
harga diobral
$130.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

Tinjauan Pendaptaran GCUS Musculoskeletal (RMSK) 2021 (Institut Ultrasound Teluk Basisir) (Video + Kuis modeu ujian)

24 MP4 + Ujian-modus HTML Kuis

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

 

IHTISAR

Kadaptar Musculoskeletal (RMSK) Registry Review Kursus Online dirancang pikeun nyiapkeun dokter sareng dokter pikeun suksés nyandak ujian RMSK Ultrasound Registry. Sendi extremity luhur jeung handap katutupan di jéntré hébat, babarengan jeung dua ujian bohongan. Sadaya presentasi kalebet anatomi / fisiologi, protokol scan sareng ciri sonografi normal, patologi, integrasi data sareng téhnik perlakuan / intervensi.

Kursus Online RMSK Registry Review ogé nyayogikeun tinjauan komprehensif ngeunaan Prinsip Sonografi & Instrumentasi (Fisika) saprak 28% ujian aya hubunganana sareng fisika ultrasound. Kursus online ieu mangrupikeun pilihan idéal pikeun persiapan ujian, ditambah penguatan kaahlian interpretasi pikeun ningkatkeun kompeténsi sareng kapercayaan pikeun ngalaksanakeun sareng / atanapi napsirkeun ujian ultrasound MSK.

Salaku tambahan, Jaminan Pendaptaran GCUS Lulus Jaminan nawiskeun anjeun aksés kana vérsi kursus online tina program tinjauan pendaptaran anjeun salami 90 dinten upami anjeun henteu lulus ujian pendaptaran anjeun saatos réngsé salah sahiji program tinjauan kami. Ukur kirimkeun kami salinan skor ujian anjeun (ujian pendaptaran kedah dicandak dina genep bulan ti ulasan kami) sareng kami bakal masihan anjeun perpanjangan aksés 90 dinten kana versi kursus online tina ulasan.

Tanggal Kaluaran Asli: 5 / 25 / 2021

tujuan

  • Ningkatkeun kanyaho pamilon pikeun hadé ngalakukeun sareng / atanapi napsirkeun ujian ultrasound MSK.
  • Outline pilihan transduser luyu, optimasi sistem, sarta ngaidentipikasi artefak ilahar katempo pakait sareng MSK ultrasound.
  • Protokol scanning kaayaan pikeun ngalaksanakeun pamariksaan ultrasound taktak, siku, pigeulang / leungeun, tuur, ankle / suku, sareng hip.
  • Identipikasi anatomi normal nalika imaging ultrasound musculoskeletal.
  • Kenali ciri ultrasound tina patologi anu sering katingali tina taktak, siku, pigeulang / leungeun, tuur, ankle / suku, sareng pamariksaan ultrasound hip.
  • Outline pamakéan MSK sonography pikeun diagnosis tur pilihan perlakuan, kaasup interventions ultrasound-dipandu.
  • Ngahijikeun sadaya pasien sareng data pencitraan pikeun analisis hasil pamariksaan anu épéktip.
  • Identipikasi wewengkon nu bisa merlukeun ulikan salajengna.
  • Ningkatkeun pangaweruh sareng kompeténsi pikeun parantosan pamariksaan pendaptaran anu suksés.
  • Ningkatkeun kanyaho pamilon pikeun hadé ngalakukeun pamariksaan ultrasound diagnostik.
  • Sebutkeun prinsip dasar ultrasound kaasup harti ultrasound, sipat dasar jeung unit ukuran.
  • Jelaskeun prinsip dasar sora sareng rambatan sora dina jaringan lemes.
  • Sebutkeun tipena béda transduser, fokus, formasi pancaran sora jeung rupa-rupa résolusi kaasup axial, lateral, kontras jeung temporal.
  • Ngakuan komponén sareng terminologi alat ultrasound sareng instrumentasi.
  • Daptar kaunggulan Doppler, Aliran Warna sareng Pencitraan Daya Warna.
  • Bédakeun artefak pencitraan dumasar kana sabab sareng penampilan karakteristikna.
  • Larapkeun korelasi tés statistik sareng validasi tés nganggo prinsip CHI Square ngeunaan sensitipitas, spésifisitas, sareng akurasi tés sadayana.
  • Outline kaamanan, kontrol kualitas, jaminan kualitas jeung épék bio patalina jeung masalah operasi jeung pangropéa pakakas ultrasound.
  • Identipikasi wewengkon kalemahan anu merlukeun tambahan timer ulikan pikeun suksés lulus ujian RMSK Ultrasound pendaptaran.

Audisi

Dokter sareng dokter, nyiapkeun kanggo Ujian Sertifikasi Ultrasound MSK. Pamilon dokter tiasa kalebet: Radiologi, Ortopedi, Kedokteran Olahraga, Rheumatology, PM & R, Manajemén Nyeri, Kedokteran Darurat, Perawatan primér, sareng Kedokteran Dalam.

FACULTY

JON JACOBSON  MD, RMSK

Profesor Radiologi.
Diréktur Divisi Musculoskeletal.
Universitas Cincinnati, Cincinnati, OH.
Subkomite Satgas GUI QI

BRYAN DODD  M.Ed, RDMS, RVT, RT(R)

Program Director, Diagnostic Medical Sonography
Gateway Komunitas College
Phoenix, AZ.

Jejer Jeung Panyatur:

  • Evaluasi Ultrasound tina Taktak
  • Evaluasi Ultrasound Patologi Taktak
  • Evaluasi ultrasound tina siku
  • Evaluasi Ultrasound Patologi Siku
  • Evaluasi Ultrasound tina Leungeun / pigeulang
  • Evaluasi ultrasound tina Patologi Leungeun sareng pigeulang
  • Ultrasound MSK Interventional: Upper Extremity
  • Evaluasi Ultrasound tina Hip
  • Evaluasi Ultrasound of Hip Patologi
  • Evaluasi ultrasound tina tuur
  • Evaluasi Ultrasound Patologi Lutut
  • Evaluasi Ultrasound of the Foot and Ankle
  • Evaluasi Ultrasound tina Patologi Foot sareng Ankle
  • Interventional MSK Ultrasound: Handap tungtungna
  • Dua Ujian Mock: Upper and Lower Extremity MSK
  • Pentingna Ultrasound Diagnostik
  • Prinsip Fisik
  • Transducer
  • Prinsip Imaging & Instrumentasi
  • Real Time Imaging
  • Pulse Echo Imaging
  • Jinis tampilan
  • Épék bio
  • artifak
  • jaminan kualitas
  • Téhnologi Anyar
  • Instrumén Doppler
  • Ucapan Ngolok-olok
obral

sadia

Laku