GULFCOAST OB / GYN Ultrasound Registry Review - Diropéa Agustus 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Video + Ujian-mode Kuis)

GULFCOAST OB/GYN Ultrasound Registry Review – Updated August 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Videos + Exam-mode Quiz)

harga biasa
$75.00
harga diobral
$75.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

GCUS OB / GYN Ultrasound Registry Review - Diropéa Agustus 2021 (Gulfcoast Ultrasound Institute) (Video + Ujian-mode Kuis)

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

 15 MP4 + Ujian-modus HTML Kuis

IHTISAR

OB-GYN Ultrasound Registry Review Online Course mangrupikeun ulasan komprehensif anu dirancang pikeun dokter, sonografer sareng profésional médis sanés anu nyiapkeun ujian dewan pendaptaran ARDMS Obstetrics and Gynecology atanapi ARRT. Mangpaatkeun kursus ulasan online salaku padika pikeun meunteun daérah kalemahan pikeun ngarencanakeun sacara efektif persiapan ujian anjeun atanapi salaku ulasan komprehensif ahir sateuacan ujian.  

Suksés nyiapkeun ujian sertifikasi ultrasound OB-GYN sareng pamimpin dina pendidikan médis neraskeun ultrasound. Gulfcoast Ultrasound Institute boga 36 taun pangalaman nyadiakeun OB / GYN ultrasound pendaptaran kursus review sarta pamilon urang geus ngarasakeun a> 98% laju lolos suksés dumasar kana survey pos-kursus.

Salaku tambahan, Jaminan Pendaptaran GCUS Lulus Jaminan nawiskeun anjeun aksés kana vérsi kursus online tina program tinjauan pendaptaran anjeun salami 90 dinten upami anjeun henteu lulus ujian pendaptaran anjeun saatos réngsé salah sahiji program tinjauan kami. Ukur kirimkeun kami salinan skor ujian anjeun (ujian pendaptaran kedah dicandak dina genep bulan ti ulasan kami) sareng kami bakal masihan anjeun perpanjangan aksés 90 dinten kana versi kursus online tina ulasan.

Tanggal Kaluaran Asli: 8 / 10 / 2021

tujuan

  • Ningkatkeun pangaweruh sareng kompeténsi pikeun parantosan pamariksaan pendaptaran ultrasound anu suksés.
  • Gariskeun protokol scan rutin & pangukuran pikeun ngalaksanakeun scanning GYN transabdominal sareng endovaginal.
  • Sebutkeun ciri pencitraan anu normal sareng abnormal tina ovarium sareng rahim sareng ngabedakeun patologi anu sering ditingali dina pasien premenarchal, postmenarchal, sareng postmenopausal.
  • Gariskeun fisiologi reproduksi normal trimester kahiji sareng ngaidentipikasi anatomi normal.
  • Daptar komplikasi trimester kahiji jeung papanggihan ultrasound pakait.
  • Laksanakeun téknik pangukuran trimester ka-2 sareng ka-3.
  • Identipikasi anatomi fétus normal sareng abnormal dina trimester ka-2 sareng ka-3 dina unggal sistem awak fétus.
  • Gangguan kaayaan hirup babarengan mangaruhan kakandungan.
  • Sebutkeun peran sonographer dina prosedur.
  • Identipikasi wewengkon kalemahan nu bisa merlukeun ulikan satuluyna pikeun suksés ujian pendaptaran réngsé.

Audisi

Sonographers, dokter, asisten dokter, bidan perawat, praktisi perawat, sarta profésional médis séjén kalibet dina ngalakukeun pamariksaan ultrasound OB-GYN. Pamilon dokter tiasa kalebet (tapi henteu dugi ka) anu kalibet sareng: OB-GYN, prakték kulawarga, ahli endokrinologis, ubar internal, sareng ubar darurat.

FACULTY

GulfCoast Ultrasound Institute

EMILY M. TURUN  BS, RDMS, RVT, RDCS, RT

Universitas Rumah Sakit Colorado.
Diagnostik Médis Sonography Program of Denver
Denver, CO.

Henteu aya hubungan kauangan anu relevan pikeun diungkabkeun.

GulfCoast Ultrasound Institute

JANE JK ngaduruk  AS, RT, RDMS

Pendidik Ultrasound
Baylor College of Medicine
Rumah Sakit Texas Barudak / mastaka pikeun awéwé
Houston, Texas
Henteu aya hubungan kauangan anu relevan pikeun diungkabkeun.

Jejer Jeung Panyatur:

  • Pelvic Anatomi & Fisiologi jeung Evaluasi Sonographic
    • Ciri Sonographic Normal
    • Téhnik pangukuran
    • Ciri Doppler Normal
  • Anomali uterus
    • Jenis Anomali Mullerian
    • Evaluasi Sonographic
    • implikasi klinis
  • Patologi GYN:
    • Rahim
    • Ovarium, Tuba Fallopian sareng Adnexae
  • Kakandungan Awal, Kontrasépsi & Infertility
  • Panyakit Trophoblastic Gestational
  • Trimester munggaran OB
  • 2nd & 3rd Trimester OB
    • Penilaian Umur Fétal - Téhnik Pangukuran
    • Evaluasi ultrasound tina:
      • Otak fétal
      • tulang tonggong
      • MSK
      • Gangguan Kromosom & Sindrom
      • dada
      • jajantung
      • Genitourinary
      • Tembok beuteung
      • cerna
      • Beungeut & Beuheung
      • Plasénta & Tali Umbilical
      • Cairan Amniotik
      • Sababaraha Gestation sarta Komplikasi
      • Komplikasi Maternal
      • Komplikasi fétal
      • 3D
  • Ucapan Ngolok-olok
obral

sadia

Laku