ECG AKADEMI 2020 | Kursus Pidéo Médis.

ECG ACADEMY 2020

harga biasa
$30.00
harga diobral
$30.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

ECG AKADEMI 2020

wujud jeung ukuran: 584 Pidio

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

Cara anu Langkung Hadé Pikeun Diajar Éléktrokardiogram.

Sistem Pembelajaran Akademi ECG didamel ku Jantung Electrophysiologist.

Kami diaku salaku pamimpin sadunya dina latihan EKG dasar sareng canggih.

Majukeun Karir Anjeun! Janten Ahli ECG!

TOP Dipeunteun ku Ulasan Online!

Ayeuna Kalayan Program Sértipikat ditingkatkeun

DITETEPkeun pikeun 24 Jam Kontak pikeun Praktisi Perawat, PA, sareng RN

ECG Academy digunakeun ku rumah sakit luhur sareng paguron luhur di Amérika Serikat

Diajar ku saurang pendidik anu éléh penghargaan sareng ngalatih Électrophysiologist Jantung, Dr. Nick Tullo, Sistem Pembelajaran Akademi ECG parantos nyayogikeun latihan seni EKG ka siswa 


Tingali kana ECGs dina Lampu Anyar Sadayana

Pendekatan fisiologis latihan EKG anu disayogikeun ku Sistem Pembelajaran Akademi ECG nyayogikeun alat pikeun napsirkeun tilas kompléks. Naha anjeun pamula atanapi maca anu berpengalaman, anjeun tiasa janten sumber daya di rumah sakit, kantor atanapi sakola. Buka panto anyar dina karir anjeun ku janten Ahli ECG! Janten jalmi "Buka" di padamelan. Anjeun bahkan tiasa ngamimitian karir anyar salaku Telemetry Tech sareng langsung kana posisi mayar anu luhur!

Lalajo pidéo sareng pidéo "ChalkTalk" praktis dina alat naon waé iraha waé. Akses disayogikeun ngalanggan langganan bulanan, sareng anjeun tiasa ngabatalkeun iraha waé.

Tingkat Bubuka Gratis

Anjeun tiasa ngadaptar pikeun Tingkat Perkenalan GRATIS, anu kalebet 3 jam pelajaran pidéo sareng ChalkTalks kanggo ngamimitian. Éta kalebet anatomi, fisiologi, dasar ECG sareng pangukuran interval (PR, QRS, QT)

Latihan anu komprehensif

Kursus Tingkat 1 nunjukkeun anjeun kumaha cara nganalisis corak wirahma jantung, kalebet arrhythmia dasar sareng canggih. Kursus Tingkat 2 ngajarkeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun maca éléktrokardiogram 12 kalungguhan

Jejer Ahli

Upami anjeun ngalaman, langganan tingkat kaanggotaan Ahli kami pikeun aksés kana diskusi video canggih unik, bengkel arrhythmia 40-menit, sareng aksés ka langkung ti 400 ChalkTalks anu nangtang.


Jejer Jeung Panyatur:

-Video tingkat dasar / Panganteur

-Video tingkat maju

-ChalkTalks

- Live Streams

-Bengkel


Jejer Langkung Detil:

Langkung Komprehensif Ti Kantos Kantos

Pilih tingkat kekecapan anu anjeun hoyong ngahontal, dumasar kana kabutuhan sareng posisi anjeun ayeuna. Pilih tingkat kaanggotaan tina tabel di handap ieu. Anjeun tiasa nonton pidéo sakalian anu anjeun peryogikeun. Anggo ChalkTalks pikeun nguatkeun matéri sareng latihan nerapkeun katerampilan dina tilas anu teu dikenal. Batalkeun kaanggotaan anjeun iraha waé. Hayu Akademi ECG ngabantosan anjeun ningali ECG dina Lampu Anyar Sadayana!

Silabus Pikeun Tingkat Dasar

BUBUKA
  • Naon Akademi ECG?
Konsép konsép mesin
  • Konsép listrik dasar - naon ari listrik
  • Sirkuit listrik
  • Kumaha urang ngarekam kajadian listrik
INTRO kana haté
  • Jaringan jantung sareng listrik
  • Poténsial Aksi Jantung
  • 3-D Anatomi haté
  • Sistem konduksi jantung
  • Kajadian listrik tina haté
DASAR ÉKÉTOR ECG
  • Sistem rékaman ECG
  • Éléktroda ECG: panempatan anu leres
  • Éléktroda ECG: panempatan lepat
  • Masalah intrinsik sareng sistem ECG: Artefak
DASAR Pimpinan ECG
  • Dasar ECG "ngarah"
  • Frontal atanapi Limb lead
  • Dada atanapi Precordial ngarah
ECG BIASA
  • Sinyal ECG: Kesan munggaran
  • Nganalisis ukuran sareng waktos / durasi sinyal
  • Nangtukeun laju haté
  • Pangukuran interval ECG 1
  • Pangukuran interval ECG 2: Prakték
Normal SINUS RHYTHM
  • Ngenalkeun NSR
  • Sinus bradikardia / takikardia sinus
  • Sinus arrhythmia
DISFUNCTION SINUS NODE
  • Sinus bradikardia
  • Ngareureuh sinus / ditewak sinus
  • SA Kaluar Blok
AV NODE DISFUNCTION
  • Konsép dasar blok AV
  • Blok AV gelar kahiji
  • Blok AV gelar kadua
  • Blok AV gelar katilu
Gangguan KAGIATAN INTRAVENTRIKULAR
  • Konsép konduksi intraventrikuler
  • Jinis IVCDs
  • Fungsional / Tarékah anu aya hubunganana sareng IVCD: "Konduksi alamiah"
BEATS PREMATUR
  • Konsép ketukan prématur
  • Ketukan prématur atra
  • Ketukan prematur
  • Ketukan prématur anu sanés
TIRIKARDIA ATRIAL
  • Definisi tachycardia atrium
  • Tachycardia supraventricular anu ngadukung
  • Tachycardia atrium sareng AV Blok
  • Tachycardia atrium kalayan konduksi anu nyimpang
  • Multifokal Atrial Tachycardia / Ngumbara Atrial Pacemaker
FLUTTER ATRIAL
  • Diagnosis flutter atrium
  • Atrial flutter kalayan konduksi 2: 1
  • Bentuk henteu umum tina flutter atrium
FIBRILLASI ATRIAL
  • Pengantar fibrilasi atrium
  • Conto fibrilasi atrium
  • Fibrilasi atrium kalayan konduksi anu nyimpang
TACHYARRHYTHMIAS VENTRICULAR
  • Tachyarrhythmia Ventricular - definisi
  • Irama idioventrikuler gancangan
  • Tachycardia ventrikel monomorphic
  • Polymorphic VT / fibrilasi ventrikel
  • Pendekatan ka Tachycardia Kompléks lega
PACEMAKERS
  • Bubuka pikeun Pacemaker permanén
  • Ngungkulan Pacemaker Dasar
  • Pacemaker Dual-Kamar
  • Ngungkulan Pacemaker Canggih

Silabus Pikeun Tingkat Laju

Véktor sareng ECG AXIS
  • Fisiologi sumbu QRS
  • Nangtukeun sumbu na
  • Nyababkeun simpangan sumbu
  • Pertimbangan sumbu / daérah anatomis
KECAPATAN ATRIAL
  • Sumbu gelombang P
  • Kénca atrium kénca
  • Abnormalitas atrium katuhu / Abnormalitas biatrial
HIPERTROFI
  • Hypertrophy ventrikel kénca
  • Hypertrophy ventrikel katuhu
Blok Cabang BUNDLE
  • Blok dahan kebat katuhu
  • Blok cabang bundel kénca
  • IVCDs séjén
HEMIBLOCKS
  • Pengantar hemiblocks
  • Hemiblock anterior kénca
  • Hemiblock posterior kénca / hemiblock septum
  • Blok bifascicular
Panyakit Jantung ISCHEMIC
  • Anatomi koronér sareng fisiologi
  • Acara koronér sareng ECG
  • Ischemia sareng infark miokard
  • Langkung seueur conto ischemia sareng infarction
KAHAYANGAN ST LAIN
  • "Sékundér" abnormalitas ST
  • Abnormalitas ST "utami" sareng non-spésifik
  • Pericarditis sareng repolarization mimiti
PEDA BEDA DINA éléktronika
  • Tegangan rendah / Kalungguhan ngabalikeun
  • Gangguan éléktrolit / métabolik
  • Putting Sadayana: Ngadeukeutan ECG 12-Diterangkeun

Silabus pikeun Tingkat Ahli

Catetan: Henteu sadayana jejer sayogi. Jejer dina warna biru ngora bakal dileupaskeun dina waktos salajengna.

DASAR Tés Éléktrofiksiologik
  • Pengantar Tés Éléktrofisiologis
  • Éléktrogram EP
  • Rekaman Bundel Na
  • Atrial / Ventricular Pacing sareng PES
  • Mangsa Refractory
MEKANISME ARRYTHMIAS
  • Gangguan pembangkitan dorongan
  • Gangguan konduksi dorongan
  • Reentry
  • Otomatisitas henteu normal
  • Kegiatan dipicu
Maju Konsép Sinus NODE
  • Sinus Node Fisiologi
  • Sinus Node Disfungsi
  • Sindrom Tachy-Brady
  • SA Kaluar Blok
  • Pangujian EP: Sinus CL sareng SNRT
  • Nguji EP: SACT sareng Laju Nyeri Intrinsik
KONSEP AV NODE maju
  • AV Node Fisiologi
  • Blok AV Gelar Kahiji
  • Blok AV Gelar Kadua
  • Blok AV Gelar Katilu
  • Tés EP: Éléktrogram Buntelan Na
  • Pangujian EP: "Level of the Block"
  • Ngaevaluasi "Blok Trifasikula"
  • Konsép Canggih dina AV Node Anatomy
ARRHYTHMIAS ATRIAL
  • Ngabédakeun sababaraha jinis flutter atrium
  • "Umum" vs. "Teu Biasa" Atrial Flutter
  • "Atypical" Atrial Flutter
  • Atrial Fibrillation Ditilik Deui
  • Otomatis ngabandingkeun reachry tachycardia atrial
  • "Dipicu" arrhythmia atrium
TECHYCARDIA SUPRAVENTRICULAR PAROXYSMAL
  • Bubuka keur PSVT
  • AV Nodal Reentry
  • Konsép Anyar dina AVNRT
  • P-gelombang Timing sareng AVNRT
  • Tés EP sareng Ablasi
PRE-EXCITATION (Sindrom WPW)
  • Dasar fisiologis pikeun pre-éksitasi
  • Lokasi jalur aksésori
  • Patali ECG 12-lead kana pre-éksitasi
  • Orthodromic AV Reentry Tachycardia
  • Antidromic AV Reentry Tachycardia
  • Atrial Fibrillation sareng WPW
Sindrom QT PANJANG
  • Kajadian éléktrofisiologis dina siklus jantung
  • Dasar genetik pikeun Long QT Syndrome
  • Jinis Sindrom QT Panjang Bawaan
  • Torsades de pointes
  • Sindrom QT panjang anu diinduksi ku ubar
PACEMAKERS permanén Dihaturkeun
  • Jinis alat pacu jantung
  • Siklus Timing Tunggal Kamar
  • Daur Timing Dobel
  • Ngungkulan Pacemaker
  • Conto Fungsi Pacer Normal sareng Abnormal

Sareng Langkung Datang!


obral

sadia

Laku