kempelan: Kursus-kursus Maxillofacial Lisan

produk 6
  • Tinjauan Bedah Lisan sareng Maxillofacial - Pembaruan anu Kompléks sareng Kontémporér 2021
    Oral and Maxillofacial Surgery Review – A Comprehensive and Contemporary Update 2021 | Medical Video Courses.
    harga biasa
    $50.00
    harga diobral
    $50.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Evaluasi Gejala pikeun Perawatan Utama 2016
    Symptom Evaluation for Primary Care 2016 | Medical Video Courses.
    harga biasa
    $25.00
    harga diobral
    $25.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Bedah Lisan sareng Maksilofasial - Kasalametan Pasén sareng Ngatur Komplikasi 2017
    Oral and Maxillofacial Surgery -­ Patient Safety and Managing Complications 2017 | Medical Video Courses.
    harga biasa
    $35.00
    harga diobral
    $35.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Tinjauan Bedah Lisan sareng Maksilofasial - Pembaruan anu lengkep sareng Kontémporér 2018 (Pidio + PDFs)
    Oral and Maxillofacial Surgery Review – A Comprehensive and Contemporary Update 2018 (Videos+PDFs) | Medical Video Courses.
    harga biasa
    $35.00
    harga diobral
    $35.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Rapat Taunan AAP 2019
    AAP Annual Meeting 2019 | Medical Video Courses.
    harga biasa
    $45.00
    harga diobral
    $45.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Penilaian Perioperatif tina Bedah Maxillofacial 2019
    Perioperative Assessment of the Maxillofacial Surgery 2019 | Medical Video Courses.
    harga biasa
    $40.00
    harga diobral
    $40.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
obral

sadia

Laku