ARRS State of the Art Imaging pikeun Panyakit Ati Kronis 2021

ARRS State of the Art Imaging for Chronic Liver Disease 2021

harga biasa
$45.00
harga diobral
$45.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per 

ARRS State of the Art Imaging pikeun Panyakit Ati Kronis 2021

State of the Art Liver Imaging in Cirrhosis

Kursus Pidéo lengkep

Anjeun bakal kéngingkeun Tangtu Unduhan Cara hirup VIA KURSUS (CEPAT CEPAT) SÉSA PEMBAYARAN

Panyebab kadua panyabab mortalitas anu aya hubunganana sareng kanker di dunya sareng panyabab katilu anu paling umum tina maotna di antara penderita sirosis, karsinoma hépatoselular (HCC) ngembang dina laju anu cukup konstan-kira-kira 3% per taun, henteu paduli tahapan sirosis. Kursus Online ieu nyertakeun pencitraan panyakit ati anu sumebar anu sering nyababkeun HCC, ogé rupa-rupa pitfalls sareng mimics anu nyababkeun salah tafsir.

Hasil Diajar sareng Wawacan

Saatos réngsé kursus ieu, peserta didik kedah tiasa:

  • Ngajelaskeun apdet Imaging ayeuna kasakit ati diffuse.
  • Diskusikeun évolusi LI-RADS kalayan prakték ayeuna sareng sudut pandang anu bakal datang.
  • Gambarkeun rupa-rupa pitfalls sareng mimics anu tiasa ngahalangan diagnosis observasi dina sirosis.
  • Ngabahas pamakéan Gadoxetate Disodium dina penderita Sirosis.

Jejer Jeung Panyatur:

Panyatur sareng Wawacan

  • Pencitraan Panyakit Ati Difus—K. Fowler
  • LI-RADS: Baheula, Ayeuna, sareng Kahareup—C. Sirlin
  • Pitfalls sareng Misdiagnoses dina Sirosis—K. Elsayes
  • Pamakéan Gadoxetate Disodium dina Pasén Sirosis—V. Chernyak

Tingali rekaman sampel di handap

 

obral

sadia

Laku